Webinars

Tijdens een 60 minuten durende webinar maak je kennis met dit unieke instrument. We laten je zien op welke wijze je de SkillsMETER kunt inzetten voor de sturing op 21e-eeuwse vaardigheden en executieve functies. We nemen je mee in de werking van de SkillsMETER vanuit docenten- en leerling-rol waarbij er maximale ruimte is om samen met de collega's van team Pijnenburg en de deelnemers in gesprek te gaan. Meld je hieronder aan en ontvang direct de link voor toegang tot het webinar inclusief de presentatie en een link naar een opgenomen webinar.

 

Heb je je niet aangemeld voor het webinar maar wil je wel graag de presentatie en een link naar een opgenomen webinar ontvangen? Klik HIER en je ontvangt deze direct!

 

Het SkillsMETER team verwelkomt je graag online!

  • 12 mei 19:30 – 20:30
    Online evenement
    Maak kennis met de executieve functies en ervaar hoe u grip kunt krijgen op de ontwikkeling van uw leerlingen door formatieve evaluatie en gerichte begeleiding
  • 17 mei 19:30 – 20:30
    Online evenement
    Maak kennis met de SkillsMETER en ervaar hoe u grip kunt krijgen op de ontwikkeling van uw leerlingen door formatieve evaluatie met 21e-eeuwse vaardigheden of executieve functies.