top of page

wo 03 jun

|

Online evenement

Ontdek de SkillsMETER: 3 juni (20.00 - 21.00 uur)

Maak kennis met de SkillsMETER en ervaar hoe u grip kunt krijgen op de ontwikkeling van uw leerlingen door formatieve evaluatie met 21e-eeuwse vaardigheden of executieve functies.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ontdek de SkillsMETER: 3 juni (20.00 - 21.00 uur)
Ontdek de SkillsMETER: 3 juni (20.00 - 21.00 uur)

Tijd en locatie

03 jun 2020, 20:00 – 21:00

Online evenement

Gasten

Over het evenement

Met de SkillsMETER.org borg en waardeer je formatief alle vaardigheden uit de leerplannen van het PO – VO – MBO in een doorlopende ontwikkellijn, verlaag je de toetstress, verrijk je het pedagogisch en didactisch handelen van de docent(en) en waardeer je meteen alle LOB competenties van Prof. Dr. M. Kuijpers. De SkillsMETER is methode- en sectoronafhankelijk en ook toepasbaar voor het Vlaamse onderwijs.  

De SkillsMETER, ontwikkeld door en voor het onderwijs, registreert alle vaardigheden en koppelt deze aan de 21ste eeuwse vaardigheden. Leerlingen of studenten, mentoren, docenten, ouders (ouderbetrokkenheid), stagebegeleiders in de praktijk: iedereen beoordeelt de vaardigheden van de student per opdracht.

De grote hoeveelheid data die met de SkillsMETER wordt verzameld, wordt overzichtelijk weergegeven op het dashboard. De grafische weergaven van de waarderingen maken het leren zichtbaar (prof. John Hattie) en vormen fantastische 'reflectieplaatjes’.

Van elke student kun je terugzien wie welke waardering heeft gegeven. Dit geeft de waardevolle input voor de formatieve evaluatie waarbij leerling en docent bewust inzicht krijgen in het doorlopende leerproces.

En dat alles 'on the fly' op je smartphone, tablet of desktop.

Tijdens de 45 minuten durende online demo maak je kennis met dit unieke instrument, nemen wij je mee in de werking van de SkillsMETER vanuit rol van docent en leerling en is er maximale ruimte om met de collega's van team Pijnenburg en de deelnemers in gesprek te gaan.

Wij verwelkomen je graag online!

Met vriendelijke groet,

Myrinne van Mierlo en Gertjan Kooij | Team Pijnenburg

Deel dit evenement

bottom of page